Brrr...

Nu är vintern här på allvar och det känns som att den tänkt stanna ett tag. Min eftermiddag igår bestod av lektioner i ett iskallt ridhus, ett dopp i bubbelbadet satt fantastiskt fint efteråt. Jag tycker sällan det hjälper med bara en varm dusch när man är kall ända in i märgen. Jag har ambitiösa elever som tränar på trots att termometern visar
-15. En av dom hade dessutom tänkt skritta till ridhuset, 35 min enkel väg. Det löste sig med bil i sista minuten som tur var, hon hade ju vart en isbit annars stackarn.

Suchen fick vila igår, jag hann helt enkelt inte med att rida. Idag har jag mamma - son tid så min duktiga Medryttare har hand om Suchen. Utan henne hade jag nog inte fått ihop vardagen. Hur mkt man älskar sitt intresse så får man aldrig tillbaka tiden med sina barn. Låter som en klyscha men så sant!

Nu blir det soffmys för mig o Milliam, eller ja mys och mys. Har en 1,5 årig ligist som just nu verkar göra allt han kan för att slita av allt mitt hår...

/JL


Inlägg nummer två

Jag fortsätter trenden även om jag förmodligen inte bloggar allt för flitigt om man jämför med de som ligger i topp här ;)

Dagen på jobbet gick fort, jag begav mig direkt mot turistbyrån för att hämta ut min Göteborg Horse Show biljett. Döm om min förvåning när turistbyrån helt plötsligt hade flyttat till nya lokaler. I fredags låg det i stan och nu vid resecentrum. Till vår stora besvikelse var biljetterna på lördagen slut så i år blir det ett torsdagsbesök. Dressyren är givetvis det som drar!

Apropå dressyr fick det bli ett pass i ridhuset idag. Fortsatt fokus på byten och lite mer samling. Idag fick vi till två fina byten i vart tredje, wihoo vad min häst är bra! Det är ju egentligen ingen panik med seriebyten men det är rätt kul att leka med.

Dags för natten!

/JL


Dags att sparka igång bloggen igen?!

Hmm jag blev inte så aktiv som jag hade tänkt på den här bloggen men jag kanske ska ta och sparka igång den nu igen. Det har ju nästan gått ett år sen jag skrev sist så nytt år NYA möjligheter.
 
Livet rullar på i en takt som aldrig förr. Sen sist jag skrev så har jag skaffat mig ett nytt jobb, Milliam har hunnit fylla ett år och börjar på dagis på tisdag. Jag har givetvis kvar Suchen, även om hösten kändes rätt seg på hästfronten. Jag har vart sjukt omotiverad sen sista tävlingen i somras och jag har bara dragit runt med ett dåligt samvete för att jag ridit för lite, umgåtts med familj och vänner för lite. Nu har jag bytt stallplats så jag står återigen inne i stan för att få det närmare och motivationen har återvänt. Just nu är jag galet taggad och jag skulle helst vilja rida dressyr varje dag.
 
Min häst är fantastiskt kul att rida just nu! Bytena börjar bli bättre och bättre och vi leker lite med lite enkla "serier" ibland för skoj skull. Ibland går det fin fint och ibland blir det bara pannkaka men det bjuder vi på ;) Framförallt känns han väldigt mjuk och trevlig just nu.
 
/JL

RSS 2.0